Διοργανώνεται Διεθνές Συνέδριο Αυτισμού υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 21/10/2016.

Στο συνέδιο περιλαμβάνονται οι παρακάτω ενότητες:

  • Σεμινάριο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ PRT - ΚΑΙΡΙΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ και workshop Dr Lynn Koegel του University of California Santa Barbara UCSB - USA. Θα δοθεί πιστοποίηση PRT Επιπέδου Ι σε όλους τους συμμετέχοντες.
  • Σεμιναριο Εκπαίδευσης Ανίχνευσης με το παγκοσμίως αναγνωρισμένο τεστ MCHAT RF από την ίδια την δημιουργό του Dr Diana Robins του Drexel University Philadelphia USA.
  • Σεμινάριο Εκπαίδευσης Ομαδικής θεραπευτικής παρέμβασης με το ESDM Early Start Denver Model - Μοντέλο Πρώιμης Παρέμβασης Ντένβερ-  με τον Δρ Giacomo Vivanti του Drexel University Philadelphia USA.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ξενοδοχείο Mediterranean Palace.  Οδός Σαλαμίνος 3 και Καρατάσσου

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

θα γίνεται αλληλοδιάδοχη μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.

BEBAIΩΣΕΙΣ

Θα δοθούν σημειώσεις και βεβαιώσεις παρακολούθησης τόσο του Συνεδρίου όσο και για την ξεχωριστή Πιστοποίηση του PRT.

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Tο Διεθνές Συνέδριο Αυτισμού της Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής είναι το ίδιο με την Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη στις 21 Οκτωβρίου, με ίδιες συνολικά ώρες παρακολούθησης.

ΘΕΣΕΙΣ

Υπάρχουν μόνο 50 θέσεις παρακολούθησης στην Θεσσαλονίκη.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πρώιμες εγγραφές 300€ μέχρι 30 Αυγούστου, εγγραφές από 1η Σεπτεμβρίου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 350 ευρώ.  Από 1η Οκτωβρίου μέχρι 20 Οκτωβρίου 400€. Μετέπειτα οι συμμετοχές επίτοπου ανερχονται στα 500€  την ημερομηνία διεξαγωγης και σύμφωνα με την διαθεσιμότητα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την Εκπαίδευση Καίριων Δεξιοτήτων PRT Επιπέδου Ι και επιθυμούν να παρακολουθήσουν μόνο την μία μέρα (1η μέρα Σεμιναρίου), μπορούν να το κάνουν μόνο κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία και με κόστος 100€.

Για τη Θεσσαλονίκη θα ειναι το αντίστοιχο πρώτο μέρος αν υπάρχει συμμετέχων που το επιθυμεί.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Οι τιμές ειναι τελικές - συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. Μετά τις 30 Σεπτεμβρίου δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων. Μέχρι τις 30 Αυγούστου αν υπάρχει κάποια ακύρωση θα κρατηθεί μόνο το 30% της συμμετοχής.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Για πληροφορίες και κρατήσεις παρακαλώ επικοινωνείστε με το 6981477457 κα Ρενάτα Renia Achdijan, τηλ 6994138988 κα Μαρία Παπαδάτου, στο inbox με εμαιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με ηλεκτρονικές αιτήσεις στο  www.paidiatriki.com

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Συνεδρίου Θες/νίκης - Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

08.00-08.30πμ - Εγγραφές Παραλαβή Υλικού

08.30- 09.00πμ. - Τελευταίες Ιατρικές Εξελίξεις στον Αυτισμό και στις ΔΑΔ

Ομιλητής: Δρ Δ.Δημητρίου Παπαβασιλείου MD PhD

09.00-10.30πμ - Ανίχνευση και Πρώιμη Διάγνωση των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος –ΔΑΦ

Πώς να χρησιμοποιείτε το M-CHAT-R/F Ομιλήτρια: Δρ Νταϊάνα Ρόμπινς - Δημιουργός του τεστ και Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφεια - Ντρέξελ - ΗΠΑ

10.30 -12.00πμ - Πρώιμη Παρέμβαση στον Αυτισμό: Επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές και

Ολοκληρωμένα Μοντέλα Παρέμβασης

Ομιλητής: Δρ Τζιάκομο Βιβάντι, Αναπληρωτής Καθηγητής Παν/μιο Ντρέξελ της Φιλαδέλφειας

Αποτελέσματα και παράγοντες που επηρεάζουν τα αποτελέσματα

Πρώιμης Ομαδικής Παρέμβαση-Θεραπεία του Early Start Denver Model (Έρλι Στάρτ Ντένβερ Μόντελ) - Αρχές, Στρατηγική και επιστημονικά δεδομένα. Πρωτοποριακή εξέλιξη της υπάρχουσας μεθόδου για να μπορει να γινεται θεραπευτικη παρεμβαση σε ομαδεσ παιδιων.

12.00-12.30 - Διάλειμμα

Πρόγραμμα απογεύματος Θεσσαλονίκης 21 Οκτωβρίου

Ομιλητές: Η συνδημιουργός του PRT Δρ Λυν Κέγκελ & Δρ Μπρίτνυ Κέγκελ University of California Santa Barbara – UCSB Koegel Autism Center

PRT LEVEL I - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙΡΙΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ για παιδιά με Αυτισμό.

12:30-13:30 - Επισκόπηση Εκπαίδευσης Καίριων Δεξιοτήτων -

Pivotal Response Treatment (PRT)

Εισαγωγή στην εκμάθηση βασικών αρχών του PRT

13:30-14:30 - Μαθησιακό Πρόγραμμα βασισμένο στο PRT

Πώς εφαρμόζουμε την μέθοδο PRT μέσα στο σχολείο

14:30-15:30 - Πρόγνωση & Ενάρξεις

Η σημασία της αυθόρμητης έναρξης -πώς το διδάσκουμε

15:30-16:00 - Διάλειμμα

16:00-17:00 - Κοινωνικοποίηση

Εφαρμογή των αρχών PRT για αύξηση κοινωνικότητας

17:00-18:00 - Τρόποι μείωσης Διαταρακτικής Συμπεριφοράς

Χρήση του PRT για δυσπροσαρμοστικές συμπεριφορές

18:00-18:30 - Ερωτήσεις & εξατομικευμένα σχόλια

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ

Τα Μέλη της ΕΕΑΣΠ (Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής) με ενεργή εγγραφή, θα έχουν 10% έκπτωση όπως σε όλες τις εκδηλώσεις ή τα βιβλία. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ΜΕΛΗ ΕΕΑΣΠ, παρακαλώ να επικοινωνήσουν με την γραμματεία στο 6981477457 κα Ρενάτα Αχτζιάν.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Οι φοιτητές θα έχουν 10% έκπτωση με επίδειξη πάσου. Εξαιρούνται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές οι οποίοι έχουν πλήρη εγγραφή στο Συνέδριο.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΔΥΟ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΜΑΖΙ.

Η κατάθεση για το σεμινάριο γίνεται στον Λογαριασμό Τράπεζας Πειραιώς 5079-052212-131, στο όνομα Δημήτριος Δημητρίου του Κωνσταντίνου.

Για συμμετοχές από εξωτερικό παρακαλώ χρησιμοποιείστε το IBAN: GR60 0172 0790 0050 7905 2212 131

Χορηγείται απόδειξη αλλά και τιμολόγιο κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία τηλ 6994138988 κα Μαρία Παπαδάτου.

Παρακαλώ να ενημερώνετε την γραμματεία με email ή μήνυμα ή τηλέφωνο, για την καταβολή του ποσού, και να είναι γραμμένη στην αιτιολογία ότι πρόκειται για την Συμμετοχή στο Σεμινάριο Αυτισμού της ΕΕΑΣΠ (Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής) και το όνομα του συμμετέχοντος.  Οι συμμετέχοντες έχουν οι ίδιοι την υποχρεώση να αναφέρουν την ιδιότητα του Μέλους ή του φοιτητού, για να δικαιούνται την έκπτωση της συμμετοχής.